Overzicht projecten 2024

Wema Metbaselinergb

Als toonaangevende projectontwikkelaar en expert in werfcoördinatie zet Wema in 2024 de toon voor vernieuwende projecten in de bouwsector. Onze consultancy voor bouwheren biedt een uitgebreid scala aan diensten, waaronder gedetailleerde projectplanningen voor elke bouwuitdaging.

Hier is een overzicht van enkele projecten die op onze agenda staan:

Ziekenhuisrenovatie in Geraardsbergen: Onze werfcoördinatie en projectplanning staan centraal bij de renovatie van enkele ziekenhuisverdiepingen, met als doel het creëren van moderne en efficiënte ruimtes.

Aluminiumsmelterij: Een veelbelovend project dat start midden 2024 zodra alle vergunningen zijn goedgekeurd.

Appartemententransformaties in Brussel: We hebben onze expertise aangeboden voor het transformeren van appartementen in het bruisende Brussel.

Coördinatie Delhaize Tienen & Hoeilaart: Ons team zal betrokken zijn bij de vernieuwing van de Delhaize in Tienen, met aandacht voor een vlotte overgang. Daarnaast pakken we de keukenverhuis aan van Delhaize Hoeilaart richting die van Overijse.

• AZ Halle - Renovaties in volle gang: Als bouwconsultants leiden we diverse renovatieprojecten in het AZ Halle, met aandacht voor elk detail.

Elia - Paviljoenproject Schaarbeek: Een lopend project waarbij we het paviljoen aan de ingang van de site in Schaarbeek vernieuwen.

Bouw in Kruisem: We werken verder aan een succesvolle afronding van het opmerkelijke project in Kruisem.

Benieuwd naar onze vorige realisaties? Ontdek hier alle referenties.

Contacteer ons